Intuïtieve Massage Margrit Siemerink

Massageweek in Frandeux, 5 - 12 april 2024

We gaan met een gemengde groep, beginners en gevorderden, op mijn favoriete plek een hele week heerlijk bezig zijn met massage en alles wat daar zo bij hoort, meditatie, yoga, dans, sauna, zwemmen, boswandelingen, en heerlijk zuiver eten.

De massagelessen zijn gedifferentieerd op verschillende niveaus  en afgestemd op de individuele deelnemers. Met uitgebreide uitleg van de basisprincipes en technieken, en daarin verweven boeiende en  verdiepende oefeningen en aanwijzingen voor de gevorderde en ook voor zeer ervaren masseurs. Al oefenend van elkaar leren. Met creatieve en inspirerende opdrachten zodat ieder kan leren en oefenen en ontwikkelen waar hij/zij aan toe is. Super plan toch? Ga je mee?
Neem vast een kijkje op de site van Frandeux.

Het chateau heeft grote gezamenlijke ruimtes : een prachtige salon en eetzaal, en op de zolder een mooie meditatieruimte waar de massage-bijeenkomsten zullen zijn. Er zijn 18 mooie 1 en 2-persoons kamers. Negen kamers hebben een eigen douche en toilet ( hiervoor wordt een toeslag berekend van 10 euro per nacht). Bij de overige kamers zijn er gemeenschappelijke douches en toiletten. De omgeving is bosrijk. Vlak voor het chateau ligt een meer. Er is een heerlijke sauna in de onderste verdieping met uitzicht op en toegang tot het meer. Een professionele kok verzorgt alle dagen vegetarische en zoveel mogelijk biologische maaltijden (ontbijt, lunch en diner) en koffie/thee . De deelnemers verrichten kleine taken ( helpen met opruimen en afwas, samen het chateau op orde houden ).

Praktische informatie:

tijd: vrijdagavond 5 april - vrijdagmorgen 12 april 2024

aantal deelnemers: minimaal 12, maximaal 16.

Jouw Investering
kosten:   

            1225 EUR als je boekt en betaalt vóór 15 februari 2024
            1350 EUR na 15 februari 2024

 

(De prijzen zijn op basis van verblijf van één persoon per kamer. Als je een kamer deelt , word er een korting berekend van 10 euro per persoon per nacht.)

Prijzen zijn inclusief:

7 overnachtingen in een sfeervolle kamer, 7 x ontbijt, 7x lunch of lunchpakket, 7 x avondmaal, koffie, thee, water, biologische fruitsappen, versnaperingen.

15 dagdelen programma / massagetraining

toegang tot en genieten van het prachtige chateau, de meren, de bossen, de sauna, de terrassen, de prachtige oude bomen enzovoort.

 

Wil je mee naar Frandeux? Meld je dan graag zo snel mogelijk per email aan, en laat bij je aanmelding weten of je een kamer met douche / toilet wilt. Ik stuur je dan nadere info over de week en over de betaling en annuleringsvoorwaarden. Je aanmelding is definitief na betaling.

 


 

 

Deel deze website!
Facebookpagina van de school: