Intuïtieve Massage Margrit Siemerink
Intuitieve massage, praktijk, cursussen, opleidingen Nijmegen

VOOR WIE

In principe kan iedereen meedoen die zich aangetrokken voelt tot massage, oud en jong, dik en dun. Je hoeft geen ervaring of relevante vooropleiding te hebben. Voorwaarde is wel dat je de bereidheid hebt je te laten raken, en open bent voor je eigen proces en dat van de groep. Een opleiding Intuïtieve Massage is meer dan leren masseren. Omdat je vanuit je intuïtie gaat leren masseren, gaat het minstens evenveel om persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, jezelf leren kennen en zijn. De oefeningen in de training zijn daar mede op gericht. Het is belangrijk dat je daar echt voor kiest. Verder is het nodig dat je voldoende vrije aandacht hebt, en een basis stevigheid in jezelf om de ander veiligheid te kunnen bieden in de massage.

Doel van de opleiding is om veiligheid en ruimte te bieden aan mensen om in een groep zichzelf te ontmoeten en te ontwikkelen in intuïtie en massage.De opleiding is geen therapiegroep. Het is wel een training gericht op individuele ontwikkeling, waarbij je onverwerkte of onvermoede delen van jezelf kunt tegenkomen. Er is dan ruimte voor gevoelens die boven komen, en steun en begeleiding in het werken daarmee. Indien gewenst zijn individuele sessies mogelijk.
Bij de training is elk jaar één individuele sessie bij de docente inbegrepen, halverwege het jaar. Deze sessie is bij de cursusprijs inbegrepen en is bedoeld om het individuele proces van de deelnemers in de training zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Deelname aan een introductiemiddag of een kennismakingsgesprek is voorwaarde voor het volgen van het basisjaar van de opleiding. Deze kennismaking is bedoeld om van weerskanten te kunnen beoordelen of de cursus een goede keuze is.

 

 

 

Deel deze website!
Facebookpagina van de school: