Intuïtieve Massage Margrit Siemerink

Voor wie? Wanneer?

Als je lichaam je signalen geeft, dat je spanningen vasthoudt. Bijvoorbeeld door hoofdpijn, buikpijn, rug-, schouder- of nekklachten, gespannen kaken, tandenknarsen, koude voeten, hyperventilatie of schrikachtigheid. Wanneer daar geen duidelijke fysieke oorzaak voor is, hebben de klachten vaak te maken met hoe je met jezelf omgaat. De begeleiding is er dan op gericht om je te helpen spanning af te voeren en te onderzoeken waarmee die spanning te maken heeft, en hoe je daar beter mee om kunt gaan.

Als je je voelt vastzitten in je relatie met je partner, je werk, je kinderen, je ouders, een ander, jezelf… Je voelt dat je iets niet goed doet, dat steeds hetzelfde verkeerd gaat, maar je weet niet wat, of hoe het te veranderen. De begeleiding is erop gericht je te helpen onderzoeken waar het mis gaat, waar dat mee te maken heeft, en hoe je het anders zou kunnen doen.

Als je moeite hebt met emoties. Als je woede, verdriet of angst, van jezelf of van anderen, het liefst uit de weg gaat of wegstopt. Ondersteunende begeleiding kan je helpen om je gevoelens te verkennen en te accepteren, en om je emoties te uiten en los te laten. Zodat je weer vrijer wordt, en meer jezelf. Met het uiten en loslaten van (soms lang weggestopte) emoties komen vaak nieuwe inzichten vrij, en ook nieuwe energie, liefde, vreugde, zelfvertrouwen, ruimte, rust.

Als je een verlies te verwerken hebt. Je kunt denken aan dood, scheiding, traumatische gebeurtenissen, verlies van werk, ziekte, invaliditeit, miskraam, abortus, moeilijke bevallingen, baarmoederproblematiek, enz. Als je er zelf moeilijk aan toekomt om te rouwen (‘alles gaat gewoon door’), kun je je door middel van begeleiding daarbij laten helpen, want rouwen is – ook na vele jaren nog – van wezenlijk belang.

En verder voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en begeleiden, die behoefte heeft aan verdieping, aan meer wezenlijk contact, met zichzelf, met de ander, met de wereld, met het goddelijke.

Wat kun je verwachten?

  • veiligheid en ruimte om te uiten wat er in je leeft (geen oordeel of kritiek)
  • oprechtheid en warme belangstelling
  • liefdevolle confrontatie
  • methoden en werkwijzen in overleg
     
Deel deze website!
Facebookpagina van de school: