Intuïtieve Massage Margrit Siemerink

Margrit Siemerink  

Aandacht - praktijk voor psychosociale therapie en Intuïtieve Massage, tevens praktijk voor EFT therapie

SIM -  opleiding en cursussen Intuïtieve Massage

 
De School voor Intuïtieve Massage (SIM) is een initiatief van Margrit Siemerink. Zij geeft sinds 1988 cursussen Intuïtieve Massage. In de SIM bundelt zij al haar activiteiten op het gebied van Intuïtieve Massage en ze hoopt daarmee de liefdevolle aanraking onder mensen te bevorderen. Zij werkt vanuit de overtuiging dat ieder mens, niet alleen als kind maar ook als volwassene, een liefdevolle en bevestigende aanraking broodnodig heeft. Het zien van de zuivere eenvoud van liefde en respect die in en tussen mensen ontstaat in de intuïtieve massage, is een grote drijfveer om deze cursussen te organiseren. 
 
"Intuïtieve massage is zoals elke aanraking vanuit het hart een heelmakend geschenk. Ik wil mensen graag leren dat te geven en te ontvangen."
 
Margrit Siemerink (1953) is afgestudeerd in Nederlands en Communicatieve Vaardigheden aan de RU Utrecht (1978). Ze volgde sinds 1978 diverse therapie- en massageopleidingen. Ze heeft ruime ervaring met ademtherapie. Ze volgde anderhalf jaar de School voor Intuïtieve Ontwikkeling in Utrecht. In 1997 sloot zij de vierjarige opleiding Transpersoonlijke Psychotherapie bij Riekje en Jan Boswijk met succes af. Sinds 1997 heeft zij in Oosterhout (Gld.) een praktijk voor psychotherapie en intuïtieve massage, genaamd ‘Aandacht’.

Sinds november 2015  is zij Novet- gecertficeerd EFT  therapeut.

Zij is getrouwd en is moeder van twee kinderen.

Deel deze website!
Facebookpagina van de school: