Intuïtieve Massage Margrit Siemerink

Ervaringen van studenten

G. :“Wat mij jouw opleiding gebracht heeft, is dat ik meer in contact ben gekomen met mezelf en dat ik daardoor in staat ben beter contact te leggen met mensen die ik masseer. Ik kan beter aanvoelen wat ik ervaar in contact met de ander. Ik kan luisteren naar de vage, kleine signalen die op intuïtief niveau binnenkomen. Ik heb geleerd op deze signalen te vertrouwen en ze in te zetten in de massage. Bovendien heb ik ook veel geleerd van Margrit over de technische kant van het masseren, wat een goede basis vormt voor de intuïtieve kant van het vak.”

M.:“In een warme prettige sfeer met respect voor ieders zijn, steeds weer nieuwe ervaringen opdoen op het gebied van massage. Het gaat niet vervelen en is nooit hetzelfde.”

S.:“Ik leerde masseren vanuit mijn hart. Margrit geeft in haar cursussen zelf het goeie voorbeeld. Met aandacht voor elke cursist, voor het groepsproces, lichtvoetig en deskundig.”
 
M.:“Mogen zijn wie ik in werkelijkheid ben: met al mijn angsten, zwakheden, maar ook met mijn kracht, mijn blijdschap, mijn vreugde en mijn dankbaarheid voor het leven. Dit wordt voelbaar in de aanraking, in de cursus en de sessies. Dit maakt me kwetsbaar maar ook heel. Voorheen was ik meer aan het strijden: ik wilde mijn eigen zwakheden en twijfels liever niet zien. Ik wilde eigenlijk liever iemand anders zijn; beter, mooier en liever. Nu voel ik steeds meer dat ik goed ben zoals ik ben, met al mijn on- en eigenaardigheden. Ik accepteer mezelf meer en dat geeft me rust. Jij geeft me de veiligheid om dit kunnen en mogen ervaren.”

B.:“Voor mij is massage een ontdekkingsreis, zonder woorden aandacht en liefde mogen geven en ontvangen vanuit je eigen bron. Bij jou krijg ik ruimte om in contact te komen met mijn eigen intuïtie, die te volgen in de massage. Bij jou tref ik een veilige omgeving om te mogen ontdekken, niets is fout, je bent wie je bent. Ik leer te vertrouwen op mijn intuïtie, ervaren dat mijn impulsen mooi en passend kunnen zijn. De sfeer: rust, mogen zijn wie ik ben, liefdevolle aandacht voor jezelf en elkaar, intuïtie volgen, alles mag er zijn.
Ik ervaar een stroom in jouw begeleiding, je bent in het moment, je hebt aandacht voor wat zich aandient, zo lossen dingen zich op in de stroom. En zo kan ik zoeken naar mijn eigen bron, rustpunt in mezelf, van daaruit oefenen om in mijn stroom te komen. Ik voel me heel welkom bij jou. Je bent met aandacht aanwezig, heel gewoon zonder poespas, heel aards.
Wat ik hoop te vinden in massage is: in contact zijn met mijn bron, me rustig kunnen voelen daarbij, en te genieten van mooie momenten
.”
 

 

Deel deze website!
Facebookpagina van de school: