Intuïtieve Massage Margrit Siemerink

Praktijk Aandacht

Corona maatregelen per 11 mei 2020: * ik plan een half uur tussen twee cliënten om goed schoon te maken en te desinfecteren.* tijdens de sessie desinfecteer ik regelmatig mijn handen.* als cliënt graag bij binnenkomst handen wassen en/of desinfecteren.* kom niet als je covid-19 verschijnselen hebt. Ik zal zelf ook z.s.m. de afspraak afzeggen bij vermoeden van covid-19.

Soms is het fijn als iemand een eindje met je meeloopt….

Ik geloof
dat ik geen groter geschenk
kan ontvangen
dan door de ander
te worden gezien
te worden gehoord
te worden begrepen
en aangeraakt.

Uit: Virginia Satir, Menselijke Contacten, Amsterdam, 1988

In mijn praktijk Aandacht kun je terecht voor massage, maar ook voor ondersteuning en begeleiding bij levensproblemen, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Ik werk met een combinatie van gesprekken, oefeningen en massage. Soms is het alleen gesprek en oefeningen, soms alleen massage, soms een combinatie. Steeds is het uniek, afgestemd op jou. Waar het omgaat is dat er aandacht is, van mij, en van jou, voor wat wezenlijk is, wat je werkelijk bezig houdt. Via aandacht voor je lichaam, contact met je lichaam, voelen wat je voelt, kun je weer beter in je vel te komen.
Aandacht voor wat wezenlijk is, wat je werkelijk bezighoudt. Ruimte en veiligheid om dat naar buiten te brengen, zodat je ernaar kunt kijken en het er mag zijn en kan helen.

 

 

Deel deze website!
Facebookpagina van de school: