Intuïtieve Massage Margrit Siemerink

Ervaringen van cliënten

M.: “Massage van Margrit. Bij de voordeur steekt mijn hoofd vaak hoog in de lucht. Bij het afscheid sta ik weer stevig op de voeten. Mijn lijf voelt, na de handen van Margrit, als mijn kameraad. Een plek waarin al mijn gevoelens mogen wonen. Ik vind rust, ruimte, en herontdek het plezier – als dat een tijdje is verdwenen in mijzelf. Alles is welkom hier.”

I. : “Je helderheid en liefdevolle aanwezigheid geven een bedding waarin ik mag zijn zoals ik ben, zonder oordeel. De massages brengen me bij mezelf, in mijn lichaam en bij wat er op dat moment is voor mij. En dat in een zee van ruimte waarin alles kan en mag zijn zoals het is. Het helpt me om te voelen waar het stroomt en waar het blokkeert. Het gesprek dat (soms) ontstaat geeft woorden aan wat er is en maakt het gemakkelijker om te snappen. Van daaruit lukt het om stappen te zetten of om te accepteren dat het is zoals het is.”

E.: “Ik vind een onvoorwaardelijk welkom. Een welkom met alles wat er is: verdriet, zwaarte, lichtheid, chaos, vrolijkheid, schoonheid, lelijkheid...etc. Ik vind letterlijk en figuurlijk een zachte matras om op te landen. In figuurlijke zin landt wat mij bezighoudt en wat ik qua verhaal inbreng in de bedding die jij door jouw kennis, ervaring en liefdevolle zijn biedt.
Die bedding zorgt er vervolgens ook voor dat het van die figuurlijke matras weer op kan veren. Ik kan het (dat wat mij bezighoudt/mijn verhaal) weer mee mijn leven in nemen. Vaak gevoed door/met jouw wijsheid en liefde. Ook de letterlijke matras die ik vind en de aanraking van jou helpt mij om bij mezelf stil te staan
.”

K.: “Ik vind bij jou: totale ontspanning, en dat creëer jij o.a. door je enorme concentratie. Door je zorgvuldigheid, alles gaat vloeiend, geen bruuske bewegingen, je let goed op het warmhouden, of aan alle voorwaarden om te kunnen ontspannen is voldaan. Kortom: een warm bad! Daardoor voel ik me veilig, gekoesterd en kan ik volop ervaren hoe ik in mijn vel zit, letterlijk en figuurlijk. En er mag altijd alles zijn, ik voel alle ruimte die er maar kan zijn. Ik hoef niets en alles kan en is goed.”

B.: “In de sessie: in contact komen met wat er in mij is, onder ogen zien, acceptatie, zijn met wat er is, iedere keer weer. De emoties mogen er zijn, voelen, loslaten. Met aandacht met mezelf zijn in het moment, rust vinden. Met aandacht en liefdevol begeleid.

M.: “Een paar woorden die in me opkomen als ik aan de sessies bij jou denk: liefdevolle aandacht, rust, ontspanning van lichaam en geest. Ik vind het heel bijzonder hoe je via je handen en je aandacht zoveel liefde kunt doorgeven en behaaglijkheid aan mijn lijf en dus aan mij kunt geven, zonder dat je te dichtbij komt, te intiem. Dat maakt het juist zo ontspannen: er hoeft niets, ook geen uitgebreide gesprekken vooraf over hoe het gaat, er is geen oordeel, ik ben er gewoon en jij hebt op dat moment 100% tijd voor mij. Uniek toch? Fijn in elk geval! En als we dan toch even praten leer ik van jouw relaxte en praktische kijk op dingen.”

 

Deel deze website!
Facebookpagina van de school: